sylwia03 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 mam do wyboru te 2 laptopy o podobnych parametrach oba maja intel core duo z tym ze asus ma 1,86 a toshiba 1,73 GHz. ale dla mnie jeszce jest istotne w ktorym dluzej trzyma bateria moze ktos wie. i jeszce gdzies czytalam ze toshiby maja jakas slaba matryce ale tak naprawde to nie nie wiem o co chodzi z tymi matrycami i jak na to patrzec. moze ktos by w skrocie wyjasnil to by mi bylo latwiej porownac. bo nie wiem nawet na ile jej jakosc jest istotna przy uzytkowaniu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 wiesz trochę ciężko odpowiedzieć na twoje pytanie. napisz proszę jakie to modele konkretnie są. jasnowidzem nikt tu nie jest. równie dobrze mogłabyś sie zapytać czy lepsze jest brązowe audi od niebieskiego volvo. mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi. napisz paramtery obu lapków, bądź podaj jakieś linki do nich pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 mam dwa HP i Asusa... z tym ze Asus jest sluzbowy i czesciej na nim pracuje, wydaje mi sie lepszym sprzetem niz HP... ale to zapewne kwestia przyzwyczajenia, moj poprzedni sluzbowy laptop to byla Toshiba nie pamietam wersji i modelu ale cos na PIII, jak wysiadla jej bateria (przy okazji byl to stary model), wymieniono mi na w/w komputer, napisze jedno bateria zdecydowanie lepiej trzyma w Asusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...