Chaos Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) otoz mam pytanko .. moze ktos wie jak temu zaradzic ... w wiekszosci gier nie ma rozdzielczosci 1280x800 (jedyna jaka spotkalem to LOST PLANET) a jest to 16:10 przy 1280 gram w wiekszosc w 1280x720 ale jest wszystko nieco rozciagniete... o dziwo jak zainstalowalem viste na niej byla do wyboru chociazby w demku MOH-A 1280x800 na XP jej nie mam ... z poziomu sterow nie moge dodac tej rozdzialki bo pokazje ze error i nie doda .. jakis sposob na to? chcialbym miec okragle kolka a nie jajowate lekko :P edit: no tak ..jaksie spac nie moze to sie znajdzie rozwiazanie powerstrip zalatwil problem dodania rozdzialkii teraz gierki hulaja w 1280x800 .. ;] Edytowane 13 Września 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Tak tylko dodam dla "potomności" że w wiekszości tytułów wstarczy mała zmiana w pliku conf... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Tak tylko dodam dla "potomności" że w wiekszości tytułów wstarczy mała zmiana w pliku conf...ale po co grzebac w grach .. skoro jesli dodasz rozdzielczosc w windzie to gry beda ja widziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Może PowerStrip?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 ale po co grzebac w grach .. skoro jesli dodasz rozdzielczosc w windzie to gry beda ja widziec Bo w conf. można zmienić aspect ratio zazwyczaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...