macin Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Jak w temacie. Czy założę ten blok na AM2+? Czy potrzebna będzie wymiana bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Raczej zmiana zapinki sie przyda i wtedy na Am2 będzie pasować :) Jeśli sie mylę to proszę o poprawkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Tak na prawdę to wszystko zależy od mobo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) To z innej beczki. Bloczek leciwy i czy zmiana na coś nowszego ma sens? Bo na C2D nie pasuje i nie wiem czy będzie pasował na AM2+. Edytowane 15 Września 2007 przez macin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 nie ma :D ja na zernie i power x miałem różnice 1* więc ... jeżeli będzie pasował nie ma co zmieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...