ja_kubek2 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Znalazłem GF 8800GTS 640Mb za 1212zł http://www.pixmania.com/pl/pl/542254/art/s...p;CodePromo=oui Zastanawiam się gdzie jest haczyk. Wie ktoś czemu tak tanio? Edytowane 15 Września 2007 przez ja_kubek2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 tanio bo ten sklep to katastrofa, poczytaj na skapcu opinie o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 tanio bo ten sklep to katastrofa, poczytaj na skapcu opinie o nimRzeczywiście. :mur: Z drugiej strony niektórzy na skąpcu chwalą ten sklep. Ale skąd się biorą u nich te niskie ceny. Przecież nie dopłacają do interesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Na pewno. Do tego jeszcze na tym zarabiaja. Po prostu inne sklepy sobie duzo doliczaja imo ;) Tutaj jest Palit 8800gts 640mb za 1239zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_quick Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Pixmania jest duzo miedzynarodowa firma, wiec stac ich na niskie marze. Mysle ze ceny zakupu tez maja nizsze niz male sklepy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...