Skocz do zawartości
rafal92

Komputer Się Zawiesza Podczas Wyłączania

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co udało mi się wyczytać w googlach to że jeden sformatował całkiem dysk, usunął wszystkie partycje i założył je na nowo ale ja to robiłem i u mnie nie pomogło, wyczytałem również że trzeba grzebać w rejestrach ale dla mnie to dziwne że zawsze kiedyś instalowałem windowsa i nic nie musiałem robić a teraz takie dziwne rzeczy robią mi się po świeżym formacie.

Ciekawe jest to że te przypadki są tylko na platformach AM2 i według mnie to chyba będzie trzeba jakąś opcje w biosie przestawić, tylko jaką?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie był - jeszcze na s.A - pochodził troszkę dłużej komp i później musiałem ręcznie resetować bo się w ogóle nie wyłączał :blink:

Aż gdzieś się pożaliłem na forum i jakaś dobra duszyczka powiedziała, że to może być modem.

OK wyłączam kompa - wisi - wyciągam usb od modemu - komp zgasł :D

Kupiłem od kumpla Sagema i jest spokój [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie był - jeszcze na s.A - pochodził troszkę dłużej komp i później musiałem ręcznie resetować bo się w ogóle nie wyłączał :blink:

Aż gdzieś się pożaliłem na forum i jakaś dobra duszyczka powiedziała, że to może być modem.

OK wyłączam kompa - wisi - wyciągam usb od modemu - komp zgasł :D

Kupiłem od kumpla Sagema i jest spokój [;

Mam dokładnie to samo i jest to bardzo często spotykany problem.

Tak jak mówi q8ic, jeśli komp zawiśnie przy wyłączaniu wyciągnij wtyczkę USB od modemu, jeśli kom po tym się wyłączy to winowajcą jest modem. Lekarstwa na takie zachowanie Speedtoucha jak na razie nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi