rafal92 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Witam Mam problem z komputerem. Gdy pisze "Trwa wyłączanie systemu windows" nie zawsze ale czesto komputer się zawiesza. Czym może być to spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 zasmieconym systemem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Dodam że format nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 To google w dłoń : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ko...5czania&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 To google w dłoń : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ko...5czania&lr= Z tego co udało mi się wyczytać w googlach to że jeden sformatował całkiem dysk, usunął wszystkie partycje i założył je na nowo ale ja to robiłem i u mnie nie pomogło, wyczytałem również że trzeba grzebać w rejestrach ale dla mnie to dziwne że zawsze kiedyś instalowałem windowsa i nic nie musiałem robić a teraz takie dziwne rzeczy robią mi się po świeżym formacie. Ciekawe jest to że te przypadki są tylko na platformach AM2 i według mnie to chyba będzie trzeba jakąś opcje w biosie przestawić, tylko jaką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Modem ? Może Thompson speedtouch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Modem ? Może Thompson speedtouch ? Tak mam ten modem a co? to on jest winowajcą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 No u mnie był - jeszcze na s.A - pochodził troszkę dłużej komp i później musiałem ręcznie resetować bo się w ogóle nie wyłączał :blink: Aż gdzieś się pożaliłem na forum i jakaś dobra duszyczka powiedziała, że to może być modem. OK wyłączam kompa - wisi - wyciągam usb od modemu - komp zgasł :D Kupiłem od kumpla Sagema i jest spokój [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Na wstępie powiedz, jaki Windows. Zresztą - z tego co wiem zarówno do XP jak i do 98 wychodziły łatki na to "schorzenie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Windows XP SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 No u mnie był - jeszcze na s.A - pochodził troszkę dłużej komp i później musiałem ręcznie resetować bo się w ogóle nie wyłączał :blink: Aż gdzieś się pożaliłem na forum i jakaś dobra duszyczka powiedziała, że to może być modem. OK wyłączam kompa - wisi - wyciągam usb od modemu - komp zgasł :D Kupiłem od kumpla Sagema i jest spokój [; Mam dokładnie to samo i jest to bardzo często spotykany problem. Tak jak mówi q8ic, jeśli komp zawiśnie przy wyłączaniu wyciągnij wtyczkę USB od modemu, jeśli kom po tym się wyłączy to winowajcą jest modem. Lekarstwa na takie zachowanie Speedtoucha jak na razie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Dzięki wam za pomoc przed chwilą mi się zawiesił już wyciągłem usb i się wyłączył Dzięki wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...