szyszkaTS Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Witam, mam prawdopodobnie problem z płyta P5B Deluxe. Komputer po uruchomieniu i krótkiej pracy "wyłącza się" to znaczy obraz gaśnie a wiatraki dalej chodzą z tym że przycisk reset nie działa, nie da się także otworzyc DVD. Nie jest to na pewno karta graficzna bo podpinałem inną i nie jest to też zasilacz. Dzieje sie to także w BIOSIE. Mój komp to: Core 2 Duo E6300 BQ SP 450W Samsung 250 SATA2 PDP LLK 2x512 MSI 7900 GTO temperatury sa jak najbardziej ok procesor 36 C plyta 32 C dysk 26 C grafika 38 C i dodam jeszcze że dzieje sie to podczas normalnej pracy komputera, nawet jak przy komputerze mnie niema, wiec nie w stresie Bardzo prosze o pomoc Edytowane 16 Września 2007 przez szyszkaTS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wncvirus Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 No to bym albo wzia i podpia ta plyte pod inne podzespoly albo zaniosl ja do jakiegos serwisu do sprawdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...