Czakulek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Witam potrzebuje pomocy poniewaz niewiem co sie dzieje z moim komputerem. A wiec tak moj komputer po kilku minutach po wylaczeniu sam sie wlaczal co jakis czas wiec idac gdzies wylaczalem go z pradu.Teraz zeby go wlaczyc musze go wlaczyc do pradu i poczzekac okolo godziny az sie sam wlaczy.Niewiem gdzie moze byc problem mysle ze jest cos z zasilaczem poniewaz gdy go wylacze a jest podlaczony do pradu to przy modemie nie swieci mi sie swiatelko pc/activity i tez nie swieci mi sie elektronika w obudowie.Aha i wszystko dziala bardzo wolno, cud ze dalem rade wejsc na te forum tak jest wolno ;/ Przepraszam ze nie ma interpunkcji.Prosze o szybka pomoc. Mysle ze to moze byc wlasnie zasilacz lub moze z pamiecia RAM sie cos stalo bo ten komp tak muli a internet to wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 jesli zgaszony komp sie sam wlacza to na 90% zasilacz (byly tez kiedys cyrki z funkcja "power on by lan", ale wtedy komp nie mulil. mi to wyglada na popuchniete kondensatory w zasilaczu (kwalifikuje sie to do wymiany zasilacza, ie kondensatorow). oczywiscie teraz bawie sie we wrozke, bo nie podales jakie czesci masz w kompie, ale to najwazniejsze, co mi do lba przychodzi. ram mozna z duzym prawdopodobienstwem wykluczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...