dacjano Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam, Potrzebuje dobrego palmtopa z GPS w cenie ok 600zł (nowka) Myslełem nad takimi: -Medion pna 100 -medion md 7200 -Medion md 9500 Dlaczego medion? innych lepszych w tej cenie niema (chyba) a po drugie dość czesto jestem w DE gdzie mozna te palmki kupić troszkę taniej. Palm ma służyc głowie do nawigacji, co radzicie? osobiscie wydaje się mi ze najlepszy byłby Medion pna 100. A moze cos jest lepszego do 600zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Musi być medion? Nie lepiej rozważyć kupno używki (ale poszukać w dobrym stanie) ale jakiejś lepszej firmY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Dobra niech bedzie używka do 600zł max ale czego mam szukac jakich palmtopków?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Temat raczej do zamkniecia bo kupiłem HP ipaq 2200 choć moze ktos zechce sie wypowidziec na temat mojego zakupu?? pocket kosztował 320zł (używka w idealnym stanie) dokupie tylko antene GPS na bluetootha i jak lepszy wybór od medionow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...