humax5400 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam, Mam pytanie. Czy pocztą polską da się bez problemu wysłać towar do Czech ? (pewnie się da :) ) ... ale jakiś dokumentów potrzebuję, i jaki to jest ew. koszt ? Sprzedaję grę na allegro, i jakaś osoba z Czech chce ją kupić, a nie wiem czy się zgodzić, bo nie wiem czy to sie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Pewnie ,że możesz wysłać - a co do kosztów nie ma pojecia - spytaj na poczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Pewnie ,że możesz wysłać - a co do kosztów nie ma pojecia - spytaj na poczcie Dobre rady Adama Slodowego ? :lol: Mozna i wyslac na Madagaskar ;) Chyba sie nie oplaca ;) Edytowane 18 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 1) EMS to raczej nie stantardowa przesyłka 2) możesz wysłać jako list polecony, wtedy wychodzi o wiele taniej (ja do niemiec chyba 15zł priorytet płaciłem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Cennik PP EMS to Kurier PP. Jako list wyslesz to za 11-13 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 wysylalem niedawno magde m do niemiec oryginal sprzedany na allegro i bez problemu jako list polecony 15zl z groszami placisz , jesli wezmiesz jako paczke to zabulisz 70zl ;], dodam ze przesylka doszla w stanie nienaruszonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...