grzechu2605 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 witam! mam do wydania około 1800zl (moze byc i mniej) widziałem fujitu siemens oraz hp za te ceny... co doradzacie i jakie wyposarzenie sie przydaje.. pytam poniewaz nigdy wczesniej nie mialem notebooka... aha i co jest z tymi procesorami? Celeron M jest dobry czy inny polecacie ? oczywiscie w tej kalsjie cenowej pozdrawaim serdecznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Kolega ma Fujitsu Siemens'a, nie pamiętam dokładnie modelu ale wiem, że zapłacił za niego ok 1850zł. Celeron M, dysk 80GB, 1024GB Ram'u itd. Laptop sprawuje się dobrze, nie sprawia żadnym problemów. Matryca tylko trochę słaba ale ogólnie wykonanie stoi na przyzwoitym poziomie. Za tę kwotę według mnie opcja godna uwagi. Aha, notebook jest bez oryginalnego systemu... ;-) Edytowane 20 Września 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...