welyk Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 jak wyjąć/wyczyścić klawiaturę w laptoku jak w temacie? słyszałem ze powinna byc od spodu srubka oznaczona symbolem klawiatury, która by ja zwolniła, ale nie ma takowej srubki. nie widac tez z góry przy klawiaturze zadnych zatrzasków... jak zdjac te klawiature? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psla Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 jak wyjąć/wyczyścić klawiaturę w laptoku jak w temacie? słyszałem ze powinna byc od spodu srubka oznaczona symbolem klawiatury, która by ja zwolniła, ale nie ma takowej srubki. nie widac tez z góry przy klawiaturze zadnych zatrzasków... jak zdjac te klawiature? Dziś(mam nadzieję) wrzucę artykulik z dokładnym opisem zdjęcia klawiaturki w nx6310. Jeśli w nx9010 jest podobnie, to z tyłu lapka masz klapkę, którą musisz odkręcić, pod klapką dwie śrubki(u mnie gwiazdkowe) od klawiatury, na klawiaturze przesuwasz zatrzaski(koło f1,f4,f8,f12) i mozesz zdjac klawiate. Jeśli inaczej to w google wpisz nx9010 service manual. Tam to powinno być opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...