gura Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 no to tak, nowo postawiony komp, wszystko ladnie pieknie juz dograne, brak konfliktow wd 160 AAJS bios wykrywa oba dyski prawidlowo, odpalam kompa - jest goly wiec grzecznie prosi o podanie mu czegos bootowalnego i [gluteus maximus] ......... nic na hdd nie da sie zapisac, jak to zmienic ?? fdisk spod dosa nie odpala sie - komunikat o bledzie nastepujacy: invalid drive designation...operation terminated jedyne co odpala, z plyty orginalnej dolaczonej do mobo przez asusa to program nazywajacy sie ranish parition manager ktory mi rowniez pokazuje ze oczywiscie dyski moje istnieja ale przy probie zrobienia czegokolwiek na nich mam komunikat o hdd iz : corrupt or unpartitioned help ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 mialem tak samo na WD 160bb... bios do dzis wykrywa dysk , ale nic poza tym nie da sie z nim/na nim zrobic, głowica uszkodzona w moim przypadku była/jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gura Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 strzalacz w dziesiatke, jeden z cholernych dyskow padniety ! dziekuje za odpowiedz <browar> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...