Gość trojan Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Potrzebuje trójnik T NK12 i króćce nk12 1/4 Znacie może jakieś tanie sklepy internetowe gdzie mogę to dostać.Nie chce płacić 9 zł za jeden króciec w angeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Potrzebuje trójnik T NK12 i króćce nk12 1/4 Znacie może jakieś tanie sklepy internetowe gdzie mogę to dostać.Nie chce płacić 9 zł za jeden króciec w angeli Jak nie chcesz niklowanych po 9zł a tak to mniej więcej jest w internetowych to idź do samochodowego sklepu i kup plastykowy trójnik pewnie koło 3zł będzie kosztować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Bylem w czterech sklepach i nigdzie nie maja trójnika i króćców Morze jest jakiś internetowy sklep z hydrauliką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Bylem w czterech sklepach i nigdzie nie maja trójnika i króćców Morze jest jakiś internetowy sklep z hydrauliką? cooling, RN itp. A co do hydrauliki/pneumatyki to kupuję w krakowski jednym sklepie i jest tanio ( króćce i inne duperele ) nazwy teraz nie pamiętam . Jak chcesz to za piwo :P mogę Ci zakupić co chcesz bo mam nie daleko :wink: Jak znajde to dam ci katalog. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 W MCS są tańsze i jest trójnik, ale plastikowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) w ogrodniczym będą :P u mnie widziałem po 1,5 bodajże Edytowane 20 Września 2007 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Niechcąc zakładać nowego tematu dołączę się tutaj...mam pytanko: gdzie dostanę szybkozłączkę skręcaną SM8/11,2, gwint 1/4 (KOLANKO) W coolingu mają SM8/10, a nie jestem pewien czy będą pasować do Tygona R3603... Proszę o odp. Pozdrawiam rafwlkp Edytowane 23 Września 2007 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Niechcąc zakładać nowego tematu dołączę się tutaj...mam pytanko: gdzie dostanę szybkozłączkę skręcaną SM8/11,2, gwint 1/4 (KOLANKO) W coolingu mają SM8/10, a nie jestem pewien czy będą pasować do Tygona R3603...Nakrętkę ze złączki prostej SM8/11,2 nakręcasz na złączkę kątową 8/10, gwint jest ten sam i pasuje bez problemu. Albo po prostu rozwierć nakrętkę standardowej złączki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 A dostane np. w jakimś sklepie same nakrętki właśnie takie ? Chodzi mi o sklep "metalowy"..chyba wiecie o co mi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) SM8/11,2 kątowa http://www.cooling.pl/szybkozlaczka-skreca...ukt,102290.html @trojan NK12 1/4" http://www.cooling.pl/zlaczka-choinkowa-nk...odukt,1089.html Edytowane 26 Września 2007 przez Bobby82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 SM8/11,2 kątowa http://www.cooling.pl/szybkozlaczka-skreca...ukt,102290.html @trojan NK12 1/4" http://www.cooling.pl/zlaczka-choinkowa-nk...odukt,1089.html Co ma złączka kątowa i choinka NK do kolanka SM 8/11,2 ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 NK12 - informacja dla Trojana A co do kolanka to fakt, nie doczytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...