srekal34 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Witam. Jaki bloczek za około 100zylek mogę teraz kupić ? Myslałem nad Prisonem v2 lub Cube 3, skłaniając się ku temu drugiemu. Do c2d z podpisu. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Ten drugi do C2D się nie nadaje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Ten drugi do C2D się nie nadaje ;] Popieram B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Czyli Prison? Czy Frost 3 duo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Czyli Prison? Czy Frost 3 duo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Czyli Prison? Czy Frost 3 duo? Pierwsza osoba która zrobi testy tych blokow ma u mnie lesnego dzbana. Sry za oft. Mam f3d i polecam no ale co , każdy chwali to co ma ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Pierwsza osoba która zrobi testy tych blokow ma u mnie lesnego dzbana. Jonathan mial Prisona V2 a pozniej przesiadl sie na Frosta3Duo. O opinie i porownanie najlepiej jego spytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Jonathan mial Prisona V2 a pozniej przesiadl sie na Frosta3Duo. O opinie i porownanie najlepiej jego spytac Spojrzałeś na datę wątku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...