Scissorhands Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Witam. Kupiłem dwa dni temu laptopa (ASUS F5R-AP039) a dziś rano znalazłem czarny pixel na środku ekranu (na czarnym tle jest jaśniejszy). Co robić? Matryca (przekątna) 15,4 cale Matryca (rozdzielczość) WXGA 1280 x 800 (16:10) Matryca (powłoka) świecąca Matryca (opis) TFT WXGA 1280x800 COLOR SHINE Czy monitory w laptopach muszą spełniać normy jak zwykłe monitory LCD? np ISO 13406-2. tzn. ile musi się pojawić martwych pixeli by mi wymienili matrycę na gwarancji? EDIT: Trochę odpowiedzi znalazłem ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...mp;hl=bad+pixel ale dalej nie wiem jak to jest z normami na matryce w laptopach u Asusa. EDIT: Kolejny dzień, kolejny martwy pixel... Ile się jeszcze musi wypalić by mi wymienili matrycę? Edytowane 22 Września 2007 przez Scissorhands Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esberitox Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...