patrykkupczyk Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 witam przyszedł czas na zmianę platformy, jednak jak najmniejszym kosztem w tej chwili posiadam to co w sygnaturce, czyli proc i płyta już dość wysłużone chciałbym sprzedać proca i płytę, a kupić coś takiego: http://www.arche.home.pl/osc/product_info....60628dd0c11bb05 i http://www.allegro.pl/item245300153_gigaby...socket_754.html tutaj chciałbym posłuchać opinii Was, czyli ekspertów czy to jest dobry wybór, pozostałe rzeczy z sygnaturki chciałbym zostawić i czy ten proc dobrze się kręci??, czytałem kompedium i faqi dotyczące Venice, jednak o takim typie niewiele pisze sprzęt ma być niezawodny i w miarę wydajny ps. inne propozycje mile widziane, tylko proszę nie piszcie: "sprzedaj wszystko i kup c2d, bo to co masz to jest do d$$$" pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Ja bym się nie pakował w s.754 jak już to w s.939 prawdopodobnie będzie to w tej samej cenie a jeśli nie to trochę droższe. Na plus s.939 można zaliczyć to że później możesz wsadzić procka dwurdzeniowego i przejść na grafę PCI-E kupując np Asrock 939Dual-sata2 z AGP i PCI-E Edytowane 21 Września 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 a czy ten Asrock to dobra płytka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Wejdź do działu o nim i poczytaj. Swego czasu była to tania i dobra płytka. Edytowane 21 Września 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 okok, a czy do tego asrocka to dobry byłby VENICE 3000+ SERIA 0517EPAW?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Płytka wręcz kultowa tylko co z tego [; Za samego as-rock dual sata dasz 250 wzwyż z rynku wtórnego .. Edytowane 21 Września 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 fakt, na allegro nie ma ani jednej sztuki to wracamy do punktu wyjścia, to co podałem w 1 poście czy to jest warte zachodu i czy ten proc dobrze się podkręca, tzn. wiem że się nie poda ile mhz, ale czy ogólnie ta seria jest podatna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Płytka wręcz kultowa tylko co z tego [; Za samego as-rock dual sata dasz 250 wzwyż z rynku wtórnego .. No niestety taki jej urok. Wiesz ja na Twym miejscu jednak poszukałbym jakiejś płyty z AGP na s.939 nowej na alledrogo. Zobacz na forum w dziale giełda, może ktoś sprzedaje taki zestaw z prockiem na s.939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 na allegro może i nie ma ale popytaj na forum moze ktos chce odsprzedać, swego czasu duzo ludzi miało w syg. ze chce sprzedać ta plyte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) mialem kiedys taka plyte + podobnego procka, poczujesz niezła moc jak na to przeskoczysz, plyta byla niezła - polecam taka wymiane znajdziesz taki sprzet na allegro duzo taniej niz ten co podlinkowales @Kvaz! - kuźwa, czy tym avatarem musisz mi przypominac ? Edytowane 21 Września 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 ok, to zaraz wyszukuję licytacji, linki były dla informacji modeli o które mi chodzi, @meeron - wielkie dzięki za poradę i uświadomienie w moim wyborze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...