grudzien86 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Witam Mam zamiar wymienić trochę gratów w kompie i zastanawiam się czy aktualny zasilacz(w podpisie) to uciągnie? A to przyszłe zakupy: Gigabyte GA-P35C-DS3R Core2 Duo E6750 PDP Patriot Dual LLK 2x 1GB DDR2 EPP 800MHz CL4 GIGABYTE GeForce 8800GTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) jeżeli to SPW U12 to nie pociagnie, podaj konkretny model Edytowane 21 Września 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzien86 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Chmm... Na zasilaczu jest napisane: Model: TOP-400P5(400W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 nie bierz patriotow...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Powinien pociągnąć bez OC, jeśli chcesz się bawić w OC to zmień zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzien86 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Na razie nie będę się bawił w OC. Obecnego kompa też nie podkręcałem gdyż lubię ciszę. Czemu mam nie brać patriotów? Też chodzi o OC? Są w przystępnej cenie no i obecnie też mam Patrioty i działają. Na początku myślałem o Geilach ale podobno Gigabyte ich nie lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Czy pociągnie to się dowiesz jak obciążysz kompa porządnie :) ja bym go sprzedał i kupił lepszy: http://zenfist.pl/pID/1654.htm http://zenfist.pl/pID/1020.htm BTW: kup Goodram Pro i MSI P35 NEO2-FR / Foxconn P35 / Abit IP35-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzien86 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ile osób tyle różnych opinii i propozycji. Zostanę chyba przy Gigabycie bo potrzebuję port LPT i COM. A zasilacz mam nadzieje że uciągnie a jak nie to Corsair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...