Skocz do zawartości
Jareck05

A-data Extreme Vs. Goodram Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Ogolnie to nie masz wyboru, pogorszyly sie patrioty, juz nie pokrecisz.. gr pro 900 wymiataja na 2.4v 2100mhz cl4 potrafia odwalic, to samo sie pewnie tyczy a-data ee cl4 800mhz tylko wlasnie... po pierwsze sa na roznych kosciach i szansa na trafienie d9gmh jest jakies 20%, przy gr pro 900 jest 100% ;-) a po drugie standardowo maja 800mhz cl4, wiec nie wiem jak pojda na maxa ale jesli sie trafi na d9 to na 100% pojda ~1000mhz cl4, 2.3-2.4v.. zobacz temat nizej o team group.. jakies fajne ramki chyba znalazlem :PP zobaczymy co chlopaki o nich napisza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie to nie masz wyboru, pogorszyly sie patrioty, juz nie pokrecisz.. gr pro 900 wymiataja na 2.4v 2100mhz cl4 potrafia odwalic, to samo sie pewnie tyczy a-data ee cl4 800mhz tylko wlasnie... po pierwsze sa na roznych kosciach i szansa na trafienie d9gmh jest jakies 20%, przy gr pro 900 jest 100% ;-) a po drugie standardowo maja 800mhz cl4, wiec nie wiem jak pojda na maxa ale jesli sie trafi na d9 to na 100% pojda ~1000mhz cl4, 2.3-2.4v.. zobacz temat nizej o team group.. jakies fajne ramki chyba znalazlem :PP zobaczymy co chlopaki o nich napisza :)

Naucz się pisać poprawnie: 525mhz albo ddr1050, bo to 2100mhz to z kosmosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazdemu moze sie pomylic a kazdy chyba sie domysli ze chodzi o 1100 bo nie ma ramow ktore robia 2100.........

Własnie rzecz w tym, że ludzie na silę wpadają w marketing sprzedawców i na 400mhz mówią 800mhz (zamiast DDR800 jak już). w tym momencie mówienie 1600mhz już w ogóle jest pomylone, bo zaczyna mieszać, ja w tej chwili pracuje na memkach, które mają 533mhz - i uważasz, że łatwo jest zgadnąć o co mi chodzi jak to mówię? Bo prawda jest taka, że to DDR1 133mhz CL2....

Dlatego apeluje, żeby się pilnować, bo potem ludzie kompletnie nie wiedza o co chodzi, wystarczy, że producenci "oszukują" sprzedając ddr2 "800mhz" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi