Przemol^N Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Jako ze robilem zdjecie na konkurs to Wam tez pokaze. Co widac ciekawego? Glownie gry na nesa/snesa i atari 2600. Ciekawostka moze tez byc dla Was magnetofon do c=64 nowy nigdy nie uzywany. Reszta zabawek raczej znaja kazdemu. To nie jest cala moja kolekcja, mam tego duzo wiiecej. Edytowane 23 Września 2007 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Stare dobrze czasy... Comodore64, kasety i "strojenie", ach! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Też takie coś mam :) Kasetkę magnetofonową by odpalać gry też mam, ale gdzieś zapodziałem... niestety używana [; a jeśli można zapytać, to na jaki konkurs? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Commodore C64 sam mam ze stacją dyskietek i magnetofonem, mam też Atari 800xl ze stacją ale nie działa ;( Pogratulować kolekcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Jest instrukcja od Timexa2048... a gdzież on? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 http://polygamia.pl/kolekcje pc_max lezy w szafie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Przemol zgarnal nagrode :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Spoko kolekcja tylko troche zżółkła : ] Czy wogole coś działa? Widze,że A600 troche dobita :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 10 poke 53281,2run:D.. akurat dzisiaj sobei myslałem o starych grach na c64 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Spoko kolekcja tylko troche zżółkła : ] Czy wogole coś działa? Widze,że A600 troche dobita :sad: Kazdy sprzet jest sprawny, za jakis czas zrobie zdjecie z wlaczonymi sprzetami - mam do nich monitory oryginalne. A co do amigi600 to dysk twardy z niej wiekszy chce wstawic i dlatego jest rozkrecona. Amiga zapewniam ze jest sprawna. Jedyne niesprawne to te macintoshe widoczne z tylu. Nie sa kompletne, nie mam do nich ramu ani dyskow oraz wiedzy jakie elementy kupic zeby to dzialalo. Mam monitor do nich oryg macintosha, kiedys to odpale na pewno ;) BTW leci do mnie kurierem iMAC;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Przemol zgarnal nagrode :)Teraz Poca wygral tez ale nie za zdjecie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...