mikaelus Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Kurcze mam taki problem. Otóż zabieram się do nauki PHP, ale nie mogę przeglądać stron w PHP z mojego dysku. Zainstalowałem PWS, ale nie wiem jak (i czy?) mam go skonfigurować, żebym mógł sprawdzać efekty swojej pracy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Zainstaluj fox server zawiera on serwer http php i mysql oraz inne mniej przydatne narzedzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 www.apache.org zapewne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No bardzo fajnie tylko niech ktoś mi powie jak sciągnąć 40MB na modemie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...