Anshar Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Otoz jest taki problem, moja zona mieszka aktualnie zdala odemnie a musze jej pomoc przez telefon skonfigurowac kompa z WinMe do podlaczenia do stalego lacza. Problem w tym ze nie mam WinXP a Win98/Me widzialem na oczy daaawno temu i nie pamietam jak to tam bylo. Czy ktos moglby mniej wiecej krok po kroku napisac mi jak i co robic w WinMe zeby podlaczyc to wszystko ? Dodam ze jest to czysty, zainstalowany WinMe z domyslnymi ustawieniami (podczas instalki) oraz zainstalowaną kartą sieciowa. (ktora juz jest podlaczona do internetu). Prosze niech ktos napisze... tak lopatologicznie.... Brzmi to jakby to wystarczylo, ale tak nie jest, trzeba gddzies skonfigurowac karte sieciowa (pobiera sobie _wszystko_ z dhcp), dodac protokoly itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Hi. Panel Sterowania - Sieć - Dodajesz protokół TCP/IP restart kompa. Jeśli w sieci działą serwer DHCP to on powinien ustawić reszte opcji (brama, IP itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 fakt w me jest bardzo prosto :lol: nawet moja dziewczyna dała rade :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anshar Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Dzieki koledzy. Wprawdzie skrotowo ale moze jej wystarczy... dam znac czy zainstalowala :) Nie ma ten Me jakiegos kreatora sieci ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...