Turbo'Drone Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Potrzebuje helpa Z kąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> linki do firm or smth sprzedających ww rzeczy!! Ewentualnie może ktoś podzieli się ze mną wynikami swoich zestawów. Ale chodzi mi przedewszystkim o azot o freon bo artów o wc to tysiące widziałem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 www.fc.glt.pl - created by Jelen :) tak strszczone na chlopski rozum (szybko polapiesz) niedlugo bedzie na OCM wiekszy opis. Co do azotu to LN2 czyli ciekly azot. heheh jest to mozna powiedzieć tak na chlopski rozum ze to baaaaaardzo zimna woda która wlewasz do specjalnego pojemnika który umieszczas na procesorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 wejdz sobie w topic "chlodzenie freonem." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo'Drone Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ZXC hehe nice thx btw wiem co to ciekły azot - oglądałem terminatora 2 :DDDDDD :PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo'Drone Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 1m btw a gdzie cena???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 A czy te czesci do FC można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ze starej lodówki, czy trzeba coś dokupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 A czy te czesci do FC można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ze starej lodówki, czy trzeba coś dokupićmozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tak : kompresor ,filtr(choc i tak nowszy bedzie potrzebny bo starej lodowki to pewno zasyfiony ale filtr kosztuje 5zl) ,capilare i ewentualnie skraplacz jezeli masz tyle miejsca w pokoju :) bo jest ogroomny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a gdzie kupujesz filtry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 A czy te czesci do FC można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ze starej lodówki, czy trzeba coś dokupić Poczytaj topic berkuta , tam jest wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a gdzie kupujesz filtry ??w serwisie z lodófkami 5zł kosztował największej pojemności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a gdzie kupujesz filtry ??w serwisie z lodófkami 5zł kosztował największej pojemności :) [ OT Tristan, chyba ci avatara zezarlo, od dluzszego czasu go nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 www.fc.glt.pl - created by Jelen :) tak strszczone na chlopski rozum (szybko polapiesz) niedlugo bedzie na OCM wiekszy opis. Co do azotu to LN2 czyli ciekly azot. heheh jest to mozna powiedzieć tak na chlopski rozum ze to baaaaaardzo zimna woda która wlewasz do specjalnego pojemnika który umieszczas na procesorzeWłaśnie dobra stronka! Ale weź sie za to OCM, w sumie forum nudne, a poza tym nie ma nic :x I linki nie działają :cry: Przysiądź troche [gluteus maximus] nad tym co :wink: Oczywiście nie chciałem cie urazić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 www.fc.glt.pl - created by Jelen :) tak strszczone na chlopski rozum (szybko polapiesz) niedlugo bedzie na OCM wiekszy opis. Co do azotu to LN2 czyli ciekly azot. heheh jest to mozna powiedzieć tak na chlopski rozum ze to baaaaaardzo zimna woda która wlewasz do specjalnego pojemnika który umieszczas na procesorzeWłaśnie dobra stronka! Ale weź sie za to OCM, w sumie forum nudne, a poza tym nie ma nic :x I linki nie działają :cry: Przysiądź troche <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nad tym co :wink: Oczywiście nie chciałem cie urazić nie ja jestem webmasterem OCM :) napisałem 9 artykółów dla OCM! które zostaną opublikowane gdy serwis ruszy w finalnej versji. Narazie Pit_er (nasz webmaster :P pozdro) zmienia skrpyt calego seriwsu na duzo latwiejszy ,ladniejszy ,szybszy i wygodniejszy. Równocześnie robimy (znaczy oni robią :) ) sklep z częsciami sprowadzanymi zza oceanu ,podobno ma być pierwsza wysyłka gratis więc bede sie na jakiegoś Anteca łapał :). Tez mnie denerwuje ze OCM tak sie wlecze ale nie odemnie to niestety zależy... ale napieram na nich na gg dosc czesto :). Tak btw. jak ruszy serwis w wersji finalnej to niech kazdy sobie wezmie dzien urlopu lub nawet tydzien bo z tego co czytalem u nas na forum Administracja kazdy czlonek redakcji ma pare artykulów napisanych lub je pisze :) więc bedzie co czytac! reed zaraz wrzuce avartara poprostu sie nim nie przejmowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...