Skocz do zawartości
Turbo'Drone

WC, azot, freon itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje helpa

Z kąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> linki do firm or smth sprzedających ww rzeczy!! Ewentualnie może ktoś podzieli się ze mną wynikami swoich zestawów. Ale chodzi mi przedewszystkim o azot o freon bo artów o wc to tysiące widziałem!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.fc.glt.pl - created by Jelen :) tak strszczone na chlopski rozum (szybko polapiesz) niedlugo bedzie na OCM wiekszy opis. Co do azotu to LN2 czyli ciekly azot. heheh jest to mozna powiedzieć tak na chlopski rozum ze to baaaaaardzo zimna woda która wlewasz do specjalnego pojemnika który umieszczas na procesorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy te czesci do FC można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ze starej lodówki, czy trzeba coś dokupić

mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tak :

kompresor ,filtr(choc i tak nowszy bedzie potrzebny bo starej lodowki to pewno zasyfiony ale filtr kosztuje 5zl) ,capilare i ewentualnie skraplacz jezeli masz tyle miejsca w pokoju :) bo jest ogroomny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.fc.glt.pl - created by Jelen :) tak strszczone na chlopski rozum (szybko polapiesz) niedlugo bedzie na OCM wiekszy opis. Co do azotu to LN2 czyli ciekly azot. heheh jest to mozna powiedzieć tak na chlopski rozum ze to baaaaaardzo zimna woda która wlewasz do specjalnego pojemnika który umieszczas na procesorze

Właśnie dobra stronka!

Ale weź sie za to OCM, w sumie forum nudne, a poza tym nie ma nic :x

I linki nie działają :cry:

Przysiądź troche [gluteus maximus] nad tym co :wink:

Oczywiście nie chciałem cie urazić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dobra stronka!

Ale weź sie za to OCM, w sumie forum nudne, a poza tym nie ma nic :x

I linki nie działają :cry:

Przysiądź troche <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nad tym co :wink:

Oczywiście nie chciałem cie urazić

nie ja jestem webmasterem OCM :) napisałem 9 artykółów dla OCM! które zostaną opublikowane gdy serwis ruszy w finalnej versji. Narazie Pit_er (nasz webmaster :P pozdro) zmienia skrpyt calego seriwsu na duzo latwiejszy ,ladniejszy ,szybszy i wygodniejszy. Równocześnie robimy (znaczy oni robią :) ) sklep z częsciami sprowadzanymi zza oceanu ,podobno ma być pierwsza wysyłka gratis więc bede sie na jakiegoś Anteca łapał :). Tez mnie denerwuje ze OCM tak sie wlecze ale nie odemnie to niestety zależy... ale napieram na nich na gg dosc czesto :). Tak btw. jak ruszy serwis w wersji finalnej to niech kazdy sobie wezmie dzien urlopu lub nawet tydzien bo z tego co czytalem u nas na forum Administracja kazdy czlonek redakcji ma pare artykulów napisanych lub je pisze :) więc bedzie co czytac!

reed zaraz wrzuce avartara poprostu sie nim nie przejmowałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi