Gość cwaniak0 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Więc chce podłączyć mój komputer do telewizora bo chce se oglądać filmy na telewizorze a nie kompie tylko nie wiem zbytnio ca mam kupić. A więc wytłumaczcie mi o co chodzi i jeśli znaleźli byście mi taki kabelek na allegro to prosze podajcie mi link do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Więc chce podłączyć mój komputer do telewizora bo chce se oglądać filmy na telewizorze a nie kompie tylko nie wiem zbytnio ca mam kupić. A więc wytłumaczcie mi o co chodzi i jeśli znaleźli byście mi taki kabelek na allegro to prosze podajcie mi link do niego.Jakie masz wejśća w TV? Edytowane 28 Września 2007 przez ja_kubek2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Chyba dział Co kupić? nie jest przeznaczony do pytań jak coś zrobić?? Musisz kupić odpowiedni kabel (w zależności od złącza jakie masz na karcie), podłączyć do TV i włączyć wyjście TV w sterownikach karty. Tu masz co nieco o tym > http://www.solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=76 Winfast 2000XP Expert... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 On chce oglądać obraz z kompa na TV, a nie TV na kompie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwaniak0 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Nie wiem jakie mam złącza ale mam kartę Radeon X550. Więc jak coś podajcie mi link do kabla na allegro z góry dziękuje :) Edytowane 29 Września 2007 przez cwaniak0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...