DooDah Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Szczerze mowiac nie wiem gdzie dokladnie zadac pytanie, ale tutaj chyba najbardziej pasuje. Siostra robila cos na kompie i (jak wynika z relacji:/) myszka przestala odpowiadac i wylaczyla twardo system. I mam teraz taki problem, ze oprocz bledu systemu (c:/windows/boot.ini) nie dzialaja porty PS2. Probowalem inna klawiature, ale to tez nic nie daje. Nie mam dostepu pod klawie USB i nie wiem co zrobic. Prosze o szybka pomoc, bo nie przezyja dnia dluzej bez kompa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 sprawdź w "trybie awaryjnym" jak nie będzie działać to może system przywróć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 sprawdź w "trybie awaryjnym" jak nie będzie działać to może system przywróć. Nie wiem czy dobrze doczytales, ale klawiatura nie dziala:/ jak moge wejsc w tryb awaryjny skoro nie moge nacisnac F8?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...