chrris Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Witam. Czy miał ktoś do czynienia z monitorem jak w tytule? Mam okazję kupić taki nowy, nieużywany za 750zł i zastanawiam się czy warto. Zastanawiam się jeszcze nad dwoma innymi monitorami: NEC 193WM oraz ASUS vw192s. Monitora będę używał do wszelkich codziennych czynności z tym że nie zajmuję sie żadnymi programami graficznymi itp dlatego nie zależy mi tak bardzo na idealnym odwzorowaniu barw. Z tego co czytałem to Asus ma słabe kąty ale czy jest z nimi na prawdę aż tak kiepsko? Opinie o Acerze i NEC-u ciężko znaleźć. Co wybrać?? Edytowane 30 Września 2007 przez chrris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 O czym jest ten dział? Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Ślepy? :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinoXXL Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Witam. Czy miał ktoś do czynienia z monitorem jak w tytule? Mam okazję kupić taki nowy, nieużywany za 750zł i zastanawiam się czy warto. Zastanawiam się jeszcze nad dwoma innymi monitorami: NEC 193WM oraz ASUS vw192s. Monitora będę używał do wszelkich codziennych czynności z tym że nie zajmuję sie żadnymi programami graficznymi itp dlatego nie zależy mi tak bardzo na idealnym odwzorowaniu barw. Z tego co czytałem to Asus ma słabe kąty ale czy jest z nimi na prawdę aż tak kiepsko? Opinie o Acerze i NEC-u ciężko znaleźć. Co wybrać?? Mam tego Acera al 1952 od kilku dni. Nie znajdziesz nigdzie osób które podzielą sie z tobą informacją o tym monitorze (szukałem ponad miesiąć) Zapłaciłem za niego 890zł Jest to jedyny monitor w takiej cenie na matrycy PVA. Nie zawiodłem się. Kolory rewelacyjne, smużenie mało widoczne (kazdy lcd wiecej lub mniej smuży) Pozatym co najważniejsz jak 0 martwych lub subpixeli. Polecam Napisz prosze skąd możesz go mieć za 750zl bo sam by jeszcze jeden w tej cenie kupił. POzdrwawiam MartinoXXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 .. w takiej cenie na matrycy PVA. MVA.... podobny to benq 93GP HP 1965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrris Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 http://www.allegro.pl/item250170457_acer_al1952_okazja_.html Sprzedający jest z Wrocławia i tam można monitor obejrzeć i ewentualnie odebrać. Kontaktowałem się z nim i napisał mi, że za 750zł może go oddać. Ja się nie zdecydowałem więc jest szansa:) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...