Milo Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Nie mam ochoty sie z tobą kłucic bo nawet nie jesteś tego wart!! Widze że musze zyc z tym 1392 bo nikt nie wie co zrobic ale trudno mam jeszcze tylko jedno pytako gdzie ustawiacie przepustowosc karty z 10MB/s na 100Mb/s??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Nie mam ochoty sie z tobą kłucic bo nawet nie jesteś tego wart!! Widze że musze zyc z tym 1392 bo nikt nie wie co zrobic ale trudno mam jeszcze tylko jedno pytako gdzie ustawiacie przepustowosc karty z 10MB/s na 100Mb/s??!! no smiac mi sie chce!!! musisz zyc z tym 1392 ... :))) LOL bo nikt nie wie co z tym zrobic. raz ze to 1394 a 2 sam moze bys cos pomyslal a nie opierasz sie o innych. ps. wczesniej mi odpisales "co ja takiego napisalem o epoxie" - to se looknij w temat calego tego watku. ps2. he ja wylaczylem fireware i nic mi sie nie wyswietla. nie umiesz chyba nawet poprawnie zmienic Enabled na Disabled w BIOS'ie :)) eh szkoda slow :) zamknijcie ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Nie mam ochoty sie z tobą kłucic bo nawet nie jesteś tego wart!! Widze że musze zyc z tym 1392 bo nikt nie wie co zrobic ale trudno mam jeszcze tylko jedno pytako gdzie ustawiacie przepustowosc karty z 10MB/s na 100Mb/s??!! no smiac mi sie chce!!! musisz zyc z tym 1392 ... :))) LOL bo nikt nie wie co z tym zrobic. raz ze to 1394 a 2 sam moze bys cos pomyslal a nie opierasz sie o innych. ps. wczesniej mi odpisales "co ja takiego napisalem o epoxie" - to se looknij w temat calego tego watku. ps2. he ja wylaczylem fireware i nic mi sie nie wyswietla. nie umiesz chyba nawet poprawnie zmienic Enabled na Disabled w BIOS'ie :)) eh szkoda slow :) zamknijcie ten temat. Nie wymagaj od kogoś, kto nie wie gdzie zmienić z 10MBits na 100MBits, żeby umiał wyłączyć FireWire :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Nie mam ochoty sie z tobą kłucic bo nawet nie jesteś tego wart!! Widze że musze zyc z tym 1392 bo nikt nie wie co zrobic ale trudno mam jeszcze tylko jedno pytako gdzie ustawiacie przepustowosc karty z 10MB/s na 100Mb/s??!! no smiac mi sie chce!!! musisz zyc z tym 1392 ... :))) LOL bo nikt nie wie co z tym zrobic. raz ze to 1394 a 2 sam moze bys cos pomyslal a nie opierasz sie o innych. ps. wczesniej mi odpisales "co ja takiego napisalem o epoxie" - to se looknij w temat calego tego watku. ps2. he ja wylaczylem fireware i nic mi sie nie wyswietla. nie umiesz chyba nawet poprawnie zmienic Enabled na Disabled w BIOS'ie :)) eh szkoda slow :) zamknijcie ten temat. Nie wymagaj od kogoś, kto nie wie gdzie zmienić z 10MBits na 100MBits, żeby umiał wyłączyć FireWire :lol: a mowia, ze winxp, to taki prosty i przyjazny system ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ludzie rozne rzeczy mowia... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 A ja pozmieniałem irq w biosie i wszystko śmiga. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...