SuChyY Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Cos mi tu nie gra, zainstalowalem wlasnie jakis progs zeby sobie looknac na napiecia i temp - MBM Lookam wszystkie temp 0* napiecia normalka ale na 3.3 mam 2.59 - mysle co jest ?? Pewnie dlatego ze sie cos dlugo wlaczal... No nic zainstalowalem Speed Fan i to samo tylko ze tu juz temp wykrywa i wogole tylko dalej mam na 3.3 - 2.60. Wchodze do BIOS, tam nie ma 3.3 ale VDIMM odpowiada takiemu napieciu. Ja sie chyba jednak nie znam co jest ? Zasilacz mam Chieftec 360W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 bylo 3 dni temu chyba. wpox podaje Vdimm zamiast 3.3V. Stad MBM pokazuje tyle ile pokazuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Już tyle razy to było przerabiane... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Już tyle razy to było przerabiane... :evil: Czesto jestem na forum ale jakos nie wpadlem na to ani razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Heh, nawet ja chyba się o to daaaawno temu pytałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 bylo 3 dni temu chyba. wpox podaje Vdimm zamiast 3.3V. Stad MBM pokazuje tyle ile pokazuje. True, true... U mnie jest podobnie i pewnie u kazdego, kto ma tego Epoxa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 8O 8O 8O 8O 8O Napewno nie u mnie 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...