Skocz do zawartości
Eladril

Pomyłka W Wysyłyce - Sh203n

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc.. Dziś dotarł do mnie zamawiany napęd - niestety nie ten co chciałem :< Wyslali mi Samsunga S203N zamiast Samsunga s183l. Z tego co widziałem to mieli problemy z dostawą tego 183l, więc wysłali mi ten co mieli na stanie.. kosztuje praktycznie tyle samo (chyba?) więc nie wiem czy się pieprzyć i odsyłać.

Jak myślicie? Warto? Czy naprawde zauważe różnice? (nie używam zbyt często napędu, raz na jakiś czas musze coś nagrać dla kolegi, nie dla siebie)

ps

teraz nie mam możliwości wypróbowania go (czekam na reszte komputera, bo napęd był zamawiany osobno, a aktualny komp nie ma SATA) więc musze się zdecydować czy odsyłać, dzwonić czy co.

Edytowane przez Eladril

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie wiem czy lepszy, zobacz testy np. na cdrlabie, ma tragiczny zapis. W ogóle, nikt nigdy o tym napędzie nie słyszał (!). Google znajduje S203B, ale tego S203N nie, oprócz jakiś rumuńskich stronek z których nic nie czaje O.o

Nie wiem co robić : / już naprawdę nie chciałbym czekać aż ponownie mi wyślą..

EDIT:

zobaczcie tu - http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH...D-Burner-Review same zalety i nawet nagroda jakas :D zaczynam myslec ze Ci z cdrlabu maja jakies ogromne wymagania, bo najlepsze nagrywarki u nich maja 3/5, nie więcej..

Edytowane przez Eladril

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi