Eladril Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Czesc.. Dziś dotarł do mnie zamawiany napęd - niestety nie ten co chciałem :< Wyslali mi Samsunga S203N zamiast Samsunga s183l. Z tego co widziałem to mieli problemy z dostawą tego 183l, więc wysłali mi ten co mieli na stanie.. kosztuje praktycznie tyle samo (chyba?) więc nie wiem czy się pieprzyć i odsyłać. Jak myślicie? Warto? Czy naprawde zauważe różnice? (nie używam zbyt często napędu, raz na jakiś czas musze coś nagrać dla kolegi, nie dla siebie) ps teraz nie mam możliwości wypróbowania go (czekam na reszte komputera, bo napęd był zamawiany osobno, a aktualny komp nie ma SATA) więc musze się zdecydować czy odsyłać, dzwonić czy co. Edytowane 2 Października 2007 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Masz lepszy model w cenie tego co zamawiałeś. Ja bym nie zamieniał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) No właśnie nie wiem czy lepszy, zobacz testy np. na cdrlabie, ma tragiczny zapis. W ogóle, nikt nigdy o tym napędzie nie słyszał (!). Google znajduje S203B, ale tego S203N nie, oprócz jakiś rumuńskich stronek z których nic nie czaje O.o Nie wiem co robić : / już naprawdę nie chciałbym czekać aż ponownie mi wyślą.. EDIT: zobaczcie tu - http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH...D-Burner-Review same zalety i nawet nagroda jakas :D zaczynam myslec ze Ci z cdrlabu maja jakies ogromne wymagania, bo najlepsze nagrywarki u nich maja 3/5, nie więcej.. Edytowane 2 Października 2007 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...