Jordi23 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Tak jak w temacie , na stronie www.guru3d.com jest bardzo dobra recenzja tej karty (24 strony) i wcazle nie taki diabel straszny jak go maluja ta karta jest wydajniesza od r9700 pro tylko czemu taka droga???? popatrzcie szczegolnie na wysokie rozdzielczosci 8O w 1600x1200 fx wygrywa prawie zawsze ale najlepsze jest ten wynik w doomie 3 GeForce FX 5800 Pro 4xAA 8x AF ma 21 klatek w 1024 kurde to ja nie wiem moj sprzet nie wytrzyma domma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Tak jak w temacie , na stronie www.guru3d.com jest bardzo dobra recenzja tej karty (24 strony) i wcazle nie taki diabel straszny jak go maluja ta karta jest wydajniesza od r9700 pro tylko czemu taka droga???? popatrzcie szczegolnie na wysokie rozdzielczosci 8O w 1600x1200 fx wygrywa prawie zawsze ale najlepsze jest ten wynik w doomie 3 GeForce FX 5800 Pro 4xAA 8x AF ma 21 klatek w 1024 kurde to ja nie wiem moj sprzet nie wytrzyma domma :( Ide o zakład, że Nvida nieźle dała w łapę za ten test. Myślisz, ze jeden na milion robi róźnicę.... to nawet nie jedna jaskółka ale dwa piórka (a ty o wiośnie). :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...