iksde Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Witam ! Na początku chciałbym przedstawić moją konfiguracje sprzętową potem przejdę do szczegółów. Procesor : AMD 64 X2 4000+ Brisbane Płyta główna : DFI Infinity RAM : 2x1GB Goodram 667 Grafika: PALIT GF 8600 GT Zasilacz : Amacrox 350W Chłodzenie procka : wentylator z boxa Mój problem polega na tym, że przy każdym włączaniu komputera Bios wyswietla mi komunikat ze procesor, ram lub jeszcze cos innego jest ustawione w "SAFE MODE", po zakupieniu komputera spodziewalem sie lepszych rezultatow. Moze moglby mi ktos poradzic jak poustawiac wszystko w biosie zeby wyciągnąć z mojego komputera bezpieczny max. tj. tyle ile mozna spokojnie podkrecic bez obawy ze procesor bedzie sie grzal czy komputer bedzie sie resetowal. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam iksde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Mój problem polega na tym, że przy każdym włączaniu komputera Bios wyswietla mi komunikat ze procesor, ram lub jeszcze cos innego jest ustawione w "SAFE MODE"...Standardowa przypadłość DFI w połączeniu z procesorem na rdzeniu Brisbane, trzeba czekać aż uda im się wypuścić bios który usunie ten problem Moze moglby mi ktos poradzic jak poustawiac wszystko w biosie zeby wyciągnąć z mojego komputera bezpieczny max. tj. tyle ile mozna spokojnie podkrecic bez obawy ze procesor bedzie sie grzal czy komputer bedzie sie resetowal.Jak to się mawia: "a co, my wróżki?" :) Musisz sam to posprawdzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...