Mefikon Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Witam! Mam pytanko odnosnie powiekszenia ramu. Obecnie mam dwie kosci 512. Musze przeinstalowac system i z pewnych powodów wybraem Viste to pociaga potrzebe powiekszenia ramu i stad pytanie. Czy lepiej jest dokupic kosc 2 GB i zamontowac w latwo dostepnym "zewnetrznym" slocie dostajac 2,5 gb RAMu. Czy wymieniec kosci na 2x1GB. Jezeli wybrabym 1 opcje czy nie bedzie pozniej problemu z doozeniem jeszcze 2GB ( po przyplywie gotowki). Czy ktos orientuje sie gdzie jest 2 port pamieci w tym lapku ? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Edytowane 4 Października 2007 przez Mefikon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Drugi slot w tym lapku jest na 90% pod klawiaturą. Sprawdź na stronie HP powinna by instrukcja wymiany pamięci w tym slacie. Co do wymiany ja bym kupił teraz kość 2GB. Zawsze później możesz jeszcze dokupić drugie 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...