PiotrMykajlo Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Witam, Panowie i Panie.. jest to mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieje, że mnie zaraz nie zabanujecie, ale proszę uwierzcie mi, że szukałem wszędzie, ale nie znalazłem. Proszę pomóżcie mi skonfigurować poprawnie pamięci: PDP Patriot Dual 2x 512MB DDR2 667 MHz CL5-4-4-12 x 2 (czyli 2 gb). Obecenie pracują one: Dual DDR2- 880 5-6-6-18 CR2. Chciałbym wycisnąc z nich coś więcej, chyba, że się nie da ;-) Dodam, że wszelkie próby podkręcania recznego kończą się niepowodzeniem. Płyta główna ASUS P5B-E PLUS Procesor Core2Duo E6300 (na częstotliwości 2050 - bo więcej się też wiesza i nie wiem jak zrobić więcej). Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 najprawdopodobniej to by był koniec dla tych pamięci a aby proca więcej podkręcić zmień po prostu mnożnik pamięci na mniejszy bo niemożliwym raczej jest by to był koniec dla tego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...