stasimon Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) witam mam problem z tym laptopem, domyslnie mial zainstalowany Windows Vista Basic, no ale przyzwyczajony do WinXP pozmienialem partycje i zainstalowalem XP... tylko nie przewidzialem jednej sytuacji - nigdzie nie moge znalez sterownikow pod WinXP! sa tylko pod Viste na stronie producenta! czy ktos wie skad mozna zassac stery do tego lapka pod WinXP? w systemie po zainstalowaniu mam 3 urzadzenia bez sterow - grafika, modem i bezprzewodowa karta sieciowa! z gory dzieki za pomoc! pzd. EDIT: poradzilem sobie z grafa i dzwiekiem i modemem ale nie mam sterow do sieciowki bezprzewodowej! :( Edytowane 4 Października 2007 przez stasimon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylZiom Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) sluchaj jezeli podasz mi wyslesz mi na moja poczte stery do audio i grafy to ja Ci wysle stery do sieciowki bezprzewodowej!! wiesz chce miec pewnosc;] o to moja poczta bbc16@interia.pl jak cos moje gg to 4329309 Edytowane 11 Listopada 2007 przez BazylZiom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1fyz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam serdecznie, mam taki sam komputer, kupiłem go w Tesco niestety z Vistą wrrr :angry: a wolę znacznie XP, czy drodzy koledzy pomoglibyście mi ze sterownikami do Win. XP?? Prosiłbym bardzo gorąco o pomoc. Podaję e-mail : sq1fyz@wp.pl Jeśli posiadacie sterowniki to prosiłbym o przesłanie mi , z góry dziękuję serdecznie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...