MaKaR Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wiem było 6 milinów razy pewnie ale ta wyszukiwarka stink i nie moge jakoś zaleźć bo szukałem więc jak mam go założyć jest to zwykły cs na Xpeka on ma takie zaczepy czy one mają iść do góry czyli do coolera czy do proca hm.... bo nie wiem zabardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Powinien byc uciety w jednym rogu tak jak procek i tak wlasnie powinienes go zalozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 i żeby sprawdź czy nie zwiera mostków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 te zaczepy, czyli ograniczniki ida do dolu :) a ulozenie to tka jak ktos wspomnial.....rogierm scietym do scietego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 dzięki wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...