SoltysMietek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Mam problem z karta. Kupilem na ebayu, his x1900 xt IceQ3. Dzialala kila godzin. Zainstalowalem MOHA i po kilku minutach grania sruuuuuu i zwis. Po chwili okienko ze VPU recover zresetowal procesor graficzny bo nie odpowiadal na sygnal sterownika. Oki, pomyslalem. Jakis blad. Poszedlem spac nie zastanawiajac sie dluzej. Dzis rano wlaczam komputer a tam: No cholerka ladny syf kupilem pomyslalem. Ale probowalem jeszcze wkladac ja, wyciagac, reinstalacja sterownikow, itp. Nic to nie dalo. Karta nie dziala. Konfig: A64 3500+, Asrock Dual Sata II, 2gb ddr, karta jak w temacie, zasilka akasa 460watt. Padla calkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Mam problem z karta. Kupilem na ebayu, his x1900 xt IceQ3. Dzialala kila godzin. Zainstalowalem MOHA i po kilku minutach grania sruuuuuu i zwis. Po chwili okienko ze VPU recover zresetowal procesor graficzny bo nie odpowiadal na sygnal sterownika. Oki, pomyslalem. Jakis blad. Poszedlem spac nie zastanawiajac sie dluzej. Dzis rano wlaczam komputer a tam: No cholerka ladny syf kupilem pomyslalem. Ale probowalem jeszcze wkladac ja, wyciagac, reinstalacja sterownikow, itp. Nic to nie dalo. Karta nie dziala. Konfig: A64 3500+, Asrock Dual Sata II, 2gb ddr, karta jak w temacie, zasilka akasa 460watt. Padla calkiem? zobacz chlodzenie na karcie czy wszystko sie styka itd. mi to osobisacie wyglada na przegrzane kosci pamieci (podobna szatkownice mialem na radku 9500 pro) Edytowane 5 Października 2007 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Padniete pamieci. Nic z tym nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...