psemeq Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Stoje przed trudnym wyborem i potrzebuje Waszej nieocenionej wiedzy. Robie następujący układ: rez->pompka->cpu->nb->bwu121->gpu->bwa123->rez I tu moje pytanie: jaka pompka? Chciałbym kupić thermaltake M5 ze względu na spore możliwosci tego zestawu (temperatura, 500L/h, poziom cieczy, rez). Ciekaw jestem czy to pociagnie ten zestaw. Ale zastanawiam sie jaka inna pompka udźwignie taki obieg: coolriver, D-Tek, Alphacool, laing? z góry dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Stoje przed trudnym wyborem i potrzebuje Waszej nieocenionej wiedzy. Robie następujący układ: rez->pompka->cpu->nb->bwu121->gpu->bwa123->rez I tu moje pytanie: jaka pompka? Chciałbym kupić thermaltake M5 ze względu na spore możliwosci tego zestawu (temperatura, 500L/h, poziom cieczy, rez). Ciekaw jestem czy to pociagnie ten zestaw. Ale zastanawiam sie jaka inna pompka udźwignie taki obieg: coolriver, D-Tek, Alphacool, laing? z góry dziekuje za pomoc Wszystkie pompki wymienione w powyższym poście uciągną bez problemu zestawik podany powyżej. Lecz ja bym wybrał Coolriver'a, jak chcesz dołożyć to Alphacool...chyba że masz siano na Lainga to on też by był super i był by podstawą do modernizacji układu. Pozdrawiam rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...