Adagio Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Witam! Mam dziwny problem z matrycą w lapie. Od wczoraj mam jasniejszy pasek ekranu i zastanawiam sie co jest tego powodem? Wygląda to tak: Co się stało? :| Edytowane 26 Maja 2011 przez Adagio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) obstawiam, ze cos sie stalo z tasma laczaca matryce z plyta glowna, na defekt karty graficznej to nie wyglada - masz to caly czas? w 2d, 3d, w biosie w tym samym miejscu tak? jak masz gware to na serwis, jak nie to zaczalbym wlasnie od polaczenia matrycy z plyta - gniazdo, tasma Edytowane 5 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adagio Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 dużo z tym zabawy? sam bym dał rade to zrobić? :| sprawdze co z wyswietlaniem w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adagio Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 co radzilibyście mi dalej robić z laptopem, jak wyeliminowac ten defekt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 troche srubek jest, ale jak nie masz gwarancji to chyba nie ma czego ryzykowac, chyba to skreciesz potem co nie :> na necie pewnie znajdziesz poradniki jak rozebrac, gdzie szukac srubek, od czego zaczac, poszukaj tak jak pisalem, ja bym zaczal od polaczenia matryca <=> plyta glowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...