Szymon92 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Witam! Ostatnio spalił mi się zasilacz. Wymieniłem na nowy i wszystko działa w porządku, oprócz internetu. Mianowicie zachowuje się tak jakbym nie był podłączony do sieci. Myślałem, że padła karta, ale karta jest w menadżerze urządzeń i podobno działa poprawnie. Więc skoro to nie karta, to co może być nie tak? Pozdrawiam Szymon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 a dobrze ustawiasz ip i te inne bajery, bo zasilacz nie ma nic wspólnego z sieciówką:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Domyśliłem sie że masz kablówkę więc żadnych ustawień nie trzeba robić w połączeniu lokalnych. Zrobiłeś reset modemu, wyłączyłeś oszczędzanie energii, jest jeszcze kilka opcji ale nie podałeś żadnych informacji o swoim kompie, systemie nic Edytowane 5 Października 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon92 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 a dobrze ustawiasz ip i te inne bajery, bo zasilacz nie ma nic wspólnego z sieciówką:)Oczywiście wiem, że zasilacz nic wspólnego z śieciówką nie ma, ale piszę o tym, bo padło po spaleniu zasilki. A internet, tak jak Dziuby napisał mam z kablówki. System to Windows XP Professional SP2. Kiedy już nie wiedziałem co może być przyczyną, zrobiłem format i na SP1 też nic. Oszczędzanie energii jest wyłączone. Co do modemu to wszystko OK, bo pod innym kompem śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...