Skocz do zawartości
taczka

Laptok

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam serdeczna prośbę, zupełnie nie wiem co mam kupić poszukuję laptoka :) .Nie korzystam na ogół z gier tzw. "nowych" chociaż szczerze przyznam ,że nie bardzo wiem co to znaczy.. :wink: .

Chciałabym korzystać z internetu, oglądać sobie filmiki, nagrywać muzę i filmiki teeeż :wink:

Posiadam nokię N70 chciałabym jakoś połączyć korzystanie z obu nabytków.

Chciałabym żeby moje "cudeńko" miało czytnik kart pamięci i to chyba tyle kamerka internetowa niekoniecznie. Mozejakieś HD...?

Szczerze wolę coś oglądac niż grac w jakieś gierki. Zagorzałym zwolennikiem nie jestem.

Czasem się zachce popykać w coś ale bez wiekszych wymagań.

P.S czytałam ostatnio o kartach graficznych.Karty zintegrowane nie nadają się do nowych gier,aczkolwiek dobrze radzą sobie ze starszymi tytułami...poproszę o odrobinkę rozjaśnienia.. :blink: GMA 950, ATI Radeon XPress 200M, nvidia GF 6200 IGP.

proszę o propozycje.

AAAAaaaa jeśli chodzi o kaskę to 3000-3500pln ale nie na sztywno bo trochę gotówki mam a reszta pewnie będzie kredycik...

Pozdrawiam serdecznie i oczekuję na szybciutką odpowiedź.

Póki mam chęc kupna :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi