Khunu Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Hmmm, niektórzy gadają, że V7+ jest zajebiście wydajny i głośność im nie przeszkadza, inni mówią że przy nim nie da się wogóle wytrzymać. Wiem, że temat stary jak świat i pewnie wkurzyłem nim wielu z was (sorry) ale mój nowy AXP daje mi troche popalić z teplotą i myślę poważnie nad lepszym chłodzeniem. Jako że miałem styczność z wiatrakiem 60mm 7200 rpm wiem co to za suszarka, mam pytanie: CO WYPADA CISZEJ: 60mm kilerska DELTA czy V7+ ??? Może było gdzieś na forum w gąszczu postów takie porównanie ale rzadko przeglądam chłodzenie niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Uzywalem Global WIN WBK 38 z deltą 60 ;/ .Powiem ci - prawdziwa suszarka - nawet na niskich obrotach. Potem zamienilem na V7+ .Na maxmalnych obrotach wydawał sie głośniejszy ;< .Z drógiej strony tempy spadły o 8C i spokojnie można np. grać na MEDIAN , proste surfowanie po necie , czy pisanie dokumentów załatwiam na LOW ;] Zrobisz sobie/kupisz fan mate'a i mozesz jeszcze wykrecac w dol. I jest ok . W sumie v7+ jest bardzo wydajny ; tak wiec wiatrak mozna spowalniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 i jeszcze jedno .. wiekrzosc delt nie jest w wiatrakach przypadkiem ; czesto jest to efekt zapodania kiepskiego radiatora ; jesli myslisz o overclockingu albo o ciszy v7+ wydaje sie byc uniwersalnym rozwiazaniem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...