unit1.cpp Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Witam, składam nowy komputer i potrzebuje wydajne i podatne na oc ramy. Spodobały mi sie OCZ Platinum Edition XTC 6400 które są o wiele lepsze od ich rev. 2. Mój problem polega na tym że nie jestem w stanie odróżnić tych dwóch rodzajów kości. Mógłby ktoś mi poradzić jak je od siebie odróżnić, podać kod producenta lub link do np. sklepu który je sprzedaje? I czy w ogóle mi je polecacie? Zastanawiałem się też nad GoodRAM PRO 900 lecz słyszałem, że kości z których są wykonane czyli microny d9 padają jak muchy przy większych napięciach. Rozważałem także zakup Patriotów ale podobno są teraz bardzo słabe. Mógłby mi ktoś poradzić jakieś dobre pamięci? Wiem, że tego typu tematy były już wałkowane, ale mam już straszny mętlik w głowie. Edytowane 6 Października 2007 przez unit1.cpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toffass Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 no ja ci niestety nie pomoge bo sam w tym siedze jakis tydzien ale chcialem sie zapytac gdzie wogole mozna dostac platinum XTC bo narazie to nie moge nigdzie znalezc a faktycznie ladnie przechodza testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...