case Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 czym odtwarzacie filmy z dziwekiem AC3 ? zeby bylo 5.1 slychac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 hmmm divx nie ma takiego czegos , vcd chyba tez nie :( ale na dvd tak - odtwarzalem u kumpla na audigy + DTT3500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 divx z dziwiekiem kodowanym AC3 ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Jest taki programi (mam go na hd i dziala super). Uruchamiasz go i wpisuje cos do rejestru. Masz wybor ilosci glosnikow itp a nawet wysterowanie poszczegolnych glosnikow i inne bajery. Calosc dziala super i mozna sie delektowac ac3 w divxach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Polecam AC3Filter ver 0.63b- wszystkie inne (m.in. InterVideo instalowany we wszystkich pakach) nie dekoduje na 5.1 tylko 2 głośniki i wysyła na 5.1. Na tym dopiero słychać pełne 5.1 :) http://xvalex.hotbox.ru/programs/ac3filter lub http://ac3filter.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 hmmm divx nie ma takiego czegos ... Są divx z dzwiękiem 5.1 - m.in. StarTreki, LOTR (na 3CD extended), Suma wszystkich starchów i cała masa innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 juz wlasnie sie dokopalem do tego programu tylko zanim skumalem ze musze ustawic na wyjsciu spdif to 2 godziny mienely ;) i dalej nie kapuje czemu jak ustawie na wyjsciu spfif to mam ladny 5.1 a jak ustawie 5.1 glosniki to mam stereo tylko :P mam sblive 5.1 + inspire 5100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Może kwestia sterów - u mnie Audigy+ inspire 5300 i stery od audigy2 - ustawione mam na 3/2+LFE 5.1 channel - chodzi bez problemu - głośniki podpięte analgowo - włączone w EAX Console CMSS 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 o qrde !! to zescie mnie zaskoczyli - musze poprobowac :D fajnie byloby miec ac3 na kazdym divX'ie - miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nie w każdym tylko takim który jest nagrany z AC3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 raptor wylacz cmss2 , bo to po prostu ci symuluje 5.1 zdaje sie pociagnij sobie tesct_ac3.zip http://www.quellicheilpc.it/quelli02/downl...p=getit&lid=376 jak mam ustawione spdif w ac3filterze i glosniki podlaczone analogwo ;)to ladnie na wszystkie kanaly slychac (w tym pliku gada po koleji na kazdy kanal ) jak dawalem cmss to cos sie walilo , przynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Z cmss i bez niego tak samo - działa - każdy kanał osobno i potem przesuwa się dzwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...