Skocz do zawartości
kobe2005

Vaio - Problem Z Klawiaturą

Rekomendowane odpowiedzi

wracam z pracy ucieszony, włączam lapka, otwieram szablon css mojej strony i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu nie mogę uzyskać dwukropka, po chwili odkrywam, że dużych liter też nie mogę uzyskać za pomocą shifta, odkrywam, że obydwa klawisze shift nie działają.

odpalałem w safe mode, programy do diagnostyki klawiatury, przeszukałem google w szerz i wzdłuż [co prawda kilku ludzi miało ten sam problem co ja ale żaden nie podał rozwiązania]

myślę, że konieczne będzie oddanie do serwisu ale liczę jeszcze w głębi duszy, że być może ktoś z tego forum zna jakiś najtajnieszy z tajnych sposobów jak zmusić te klawisze do działania

vaio fgn-fz11m vista home premium

Edytowane przez kobe2005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZESC MAM PROBLEM, PONIEWAŻ KUPIŁAM SONY VAIO I NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE Z KLAWIATURĄ, BO NP TUTAJ NA FORUM OBSŁUGUJE WSZYSRTKIE ZNAKI TAK JAK POWINNA, A KIEDY SIĘ REJESTROWAŁA TO MIAŁAM PROBLEM, ŻEBY WPISAĆ ZNAK @, TAK SAMO NP JEST Z GG I INNYMI FORAMI, BO ZNAKI Z,Y SĄ ZMIENIONE I NIE MA POLSKICH LITER, A NP JAK PISZĘ W WORD TO JUŻ SĄ.

NIE UKRYWAM, ŻE JEST TO DLA MNIE PROBLEM, BO SIĘ ZPOMINAM I WOLAŁA BYM MIEĆ WSZYSTKO TAK JK BYĆ POWINNO. MOŻECIE MI COŚ W TEJ KWESTII PORADZIĆ?? MOŻE ŚCIĄGNĄĆ JAKIEŚ SPOLSZCZENIE CZY COŚ. NIE ZNAM SIĘ ZA BARDZI WIĘC BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA RADĘ.

ZAZNACZAM, ŻE W OPCJACH USTAWIEŃ KLAWIATURY MAM OPCJĘ 214 LUB UKŁAD PROGRAMISTY I JEST TO DLA MNIE TOTALNIE DO KITU.

POZDRAWIAM

ANIA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi