kobe2005 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) wracam z pracy ucieszony, włączam lapka, otwieram szablon css mojej strony i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu nie mogę uzyskać dwukropka, po chwili odkrywam, że dużych liter też nie mogę uzyskać za pomocą shifta, odkrywam, że obydwa klawisze shift nie działają. odpalałem w safe mode, programy do diagnostyki klawiatury, przeszukałem google w szerz i wzdłuż [co prawda kilku ludzi miało ten sam problem co ja ale żaden nie podał rozwiązania] myślę, że konieczne będzie oddanie do serwisu ale liczę jeszcze w głębi duszy, że być może ktoś z tego forum zna jakiś najtajnieszy z tajnych sposobów jak zmusić te klawisze do działania vaio fgn-fz11m vista home premium Edytowane 10 Października 2007 przez kobe2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F@nder Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Wyjatkowo dziwny problem... obydwa szifty padły naraz? Pewnie jest na gwarancji to nie polecam odpięcia klawiatury i przeczyszczenie spręzonym powietrzem... ale jak dasz do serwisu to pojedzie do Niemiec i wróci za miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniam Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 CZESC MAM PROBLEM, PONIEWAŻ KUPIŁAM SONY VAIO I NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE Z KLAWIATURĄ, BO NP TUTAJ NA FORUM OBSŁUGUJE WSZYSRTKIE ZNAKI TAK JAK POWINNA, A KIEDY SIĘ REJESTROWAŁA TO MIAŁAM PROBLEM, ŻEBY WPISAĆ ZNAK @, TAK SAMO NP JEST Z GG I INNYMI FORAMI, BO ZNAKI Z,Y SĄ ZMIENIONE I NIE MA POLSKICH LITER, A NP JAK PISZĘ W WORD TO JUŻ SĄ. NIE UKRYWAM, ŻE JEST TO DLA MNIE PROBLEM, BO SIĘ ZPOMINAM I WOLAŁA BYM MIEĆ WSZYSTKO TAK JK BYĆ POWINNO. MOŻECIE MI COŚ W TEJ KWESTII PORADZIĆ?? MOŻE ŚCIĄGNĄĆ JAKIEŚ SPOLSZCZENIE CZY COŚ. NIE ZNAM SIĘ ZA BARDZI WIĘC BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA RADĘ. ZAZNACZAM, ŻE W OPCJACH USTAWIEŃ KLAWIATURY MAM OPCJĘ 214 LUB UKŁAD PROGRAMISTY I JEST TO DLA MNIE TOTALNIE DO KITU. POZDRAWIAM ANIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 zmien sobie uklad klawiszy na polski programisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 ZAZNACZAM, ŻE W OPCJACH USTAWIEŃ KLAWIATURY MAM OPCJĘ 214 LUB UKŁAD PROGRAMISTY I JEST TO DLA MNIE TOTALNIE DO KITU. POZDRAWIAM ANIA Wywal 214 i tylko zostaw układ programisty, druga sprawa wyłącz Capsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...