shakur_45 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 chce zainstalowac xp, a jest vista, oczywiscie instalator nie wykrywa dysku, skad mam wziac potrzebne sterowniki sata ? na stropnie producenta nie ma czegos takiego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaciej Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) http://www.sendspace.pl/file/m6DqmhAE/ - masz sterowniki sata, bedziesz musial nlitem zrobic plyte instalacyjna XP z tymi sterownikami, aha i przygotuj sie do posiadania sterownikow do neta, wi-fi, karty graficznej i karty dzwiekowej przed instalacja bo nic nie bedzie ci dzialac od razu po instalacji XP , jak chcesz moge ci uploadnac paczke sterow ;] Edytowane 10 Października 2007 przez Jaciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) a dzieki, ale juz wystarczajaco mi pomogles tym sterownikiem, teraz juz poradze sobie sam :) Edytowane 10 Października 2007 przez shakur_45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaciej Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Nie ma sprawy :-P jakbyś jeszcze miał jakieś problemy z tym lapkiem do wal śmiało, sam go używam i już troszkę z nim powalczyłem... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakkubek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Jeżeli masz pod ręką to prosiłbym Cię o przesłanie mi sterów pod XP dla Pi 2515, zaoszczędził byś mi tym samym sporo czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...