Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Siema.... mam BARDZO wielki problem... poszukuje sterownikow do karty graficznej APAC S3375 S3 VIRAGE/DX PCI Prosze o nieusuwanie tego postu przez moderatorow z forum..... ja wiem ...ze to forum nie dotyczy takich rzeczy... ale bardzo prosze o pomoc :) BARDZO PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI :) THX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 W kazdej windzie masz drivery do S3, skorzystaj z nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 a napewno dzialaja :?: na 812756285728% :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Tu masz link: http://www.driverzone.com/cat2.php?id=104&pass=video Szukajcie, a znajdziecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...