Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 witam czy ta płytka s3/ds3 obsluguje pentiumy e2xxx bez aktualizacji biosu (powinna) mam juz drugi model z serii (dwa mam na stanie w domu) i podłaczam wszystko, załaczam kompa i ch... wiatrak sie pokręci, przestanie znowu pokreci, jakby ktoś właczał/odłaczał zasilanie. może to powodowac uwalony ram/ proc? i taka ciekawostka gdy odłacze wtyczke 4 pin, komp nioby bootuje ale obrazu nie ma, sprawdzane na róznych zasilaczach/ grafikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 obsluguje, cos zjeba*** i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 czyli proc/ram kutwa http://www.gigabyte.pl/products/mb/cpulist...65p-ds3_10.html na stronce napisane jest, że e2xxx od biosu f11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) czyli proc/ram kutwa http://www.gigabyte.pl/products/mb/cpulist...65p-ds3_10.html na stronce napisane jest, że e2xxx od biosu f11 Moj DS3 w rewizji 3.3 ma fabrycznego F10 , smiga z E2140. Ale rewizja 3.3 a nie 1.0 Edytowane 12 Października 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 wyciągnąłem kośc ramu i właczyłem kompa, to samo sie dzieje wiadomo bez rsamu nie zabootuje, ale nie powinien wystepowac ten sam bląd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...