bzykofm Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witam! Właśnie czekam,na moją wymarzoną płytę i jamam jedno pytanko. Czy trzeba sterowniki s-ata wgrywać z dyskietki. Pamiętam moje zdziwienie przy A7N8X-E deluxe, mojej poprzedniej płycie. Wiem, tam był NF2 tu jest 4 ale wolę się upewnić. Dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ja na swoim ASrocku 939 musiałem wgrywać, niestety. Mam sterownik SATA jmcron (czy jakoś tak). Ale zobacz pierw po instalacji sysa czy leci na sata 2 czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witam! Właśnie czekam,na moją wymarzoną płytę i jamam jedno pytanko. Czy trzeba sterowniki s-ata wgrywać z dyskietki. Pamiętam moje zdziwienie przy A7N8X-E deluxe, mojej poprzedniej płycie. Wiem, tam był NF2 tu jest 4 ale wolę się upewnić. Dzięki!! Nie ma takiej potrzeby polecam tylko wgranie BIOSu 1303 pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Jak tylko sata wchodziła do użytku to były takie cuda, teraz już niespotykane, chociaż producenci dają te stery na dyskietce (po co?) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...