barhit Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witam. Zakupiłem karte taką jak w temacie i zastanawia mnie czemu jest ona na rdzeniu R420 a nie jak inne gto na rdzeniu R430 albo R480. W windowsie karta wykrywana jest jako GTO/PRO ale już everest i atitool wykrywa kartę jako PRO. Taktowania pamięci i rdzenia zgadzają sie z taktowaniami GTO ale zastanawiam się nad rdzeniem. Zastanawiam sie po prostu czy inny rdzeń będzie wpływał na wydajność?! Może ktoś ma tez takiego palita i ma podobny problem. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witam. Zakupiłem karte taką jak w temacie i zastanawia mnie czemu jest ona na rdzeniu R420 a nie jak inne gto na rdzeniu R430 albo R480. W windowsie karta wykrywana jest jako GTO/PRO ale już everest i atitool wykrywa kartę jako PRO. Taktowania pamięci i rdzenia zgadzają sie z taktowaniami GTO ale zastanawiam się nad rdzeniem.odpowiedni temat http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barhit Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Dzięki za linka. Trochę informacji tam znalazłem ale odpowiedzi jednoznacznej na moj problem jednak nie. Proszę o jakąs odpowiedź. Pozdrawiam barhit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...