Arek666@ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witam co kupić do kompa ten Zasilacz Corsair CMPSU-450VXEU 450W czy ten CORSAIR 520HXEU 520W 1.czy opłaca sie kupować ten z 520w do mojego kompa ?? :) 2. czy te zasilacze mają takie same stabilne napięcie ?? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witam co kupić do kompa ten Zasilacz Corsair CMPSU-450VXEU 450W czy ten CORSAIR 520HXEU 520W 1.czy opłaca sie kupować ten z 520w do mojego kompa ?? :) 2. czy te zasilacze mają takie same stabilne napięcie ?? <_< Do cpu które ma 45W TDP i do GeForce 7300GT potrzebujesz 450W zasiłki ? Dobra 350W w zupełności wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 ja potrzebuje do OC czy te zasilacze wymienione czy trzymię takie samo stabilne napięcie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 ja potrzebuje do OC czy te zasilacze wymienione czy trzymię takie samo stabilne napięcie ?? Czyżby dziecię neo ? ;) Poco ci do takiego kompa ?, i tak nie wykorzystasz jego mocy. 350W-Max 400W wystarczy i nawet do OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Po to mi zasilacz jak ustwię na 3000mhz i gram napięcie lata i wyskakuje Bluescren dla tego chce mieć stabilny zasilacz <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 napięcie lata i wyskakuje Bluescren dla tego chce mieć stabilny zasilacz <_<To nie moja wina, że masz syf zamiast zasilacza. Jak jesteś taki kozak, to sie nie pytaj na forum tylko kup tracera/trusta/codegena 1000W, bo chyba wierzysz, że im większa moc w nazwie zasilacza tym lepiej. PS. Czy wyszukiwarka u Ciebie nie działa? Ostatnio było kilkadziesiat tematów o Corsairach, a musiałeś stworzyć swój nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Syf to ty masz kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Kolejne dziecko neostrady. Topic do zamknięcia z prostego powodu, było już milion razy o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...