beny12345 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 witam panowie.kupilem sprzet z ta plyta glowna z procesorem e6750 i pamieciami ocz platinum 2x1Gb 800Mhz , bo bardzo zachwalana jest ta plyta przez was na tymze forum,lecz chcialem zaznaczyc ze nie mam najmniejszego zamiaru podkrecac gdyz nie umiem i poprostu nie chce.Wyczytalem chyba na pclab.pl lub na jakiejs innej stronie na ktorej byly przeprowadzone testy plyt glownych , ze jesli nie poprzestawia sie tam czegos na zworkach i generalnie nie poprzestawia jakichs napiec czy tym podobnych to ta plyta jest kiepska.Wiec moje pytanie brzmi : -czy zgadzacie sie z ta opinia? -czy moj komputer bedzie chodzil tak jak powinien na tej plycie z grafika 8600ge galaxy 512Mb , czy powinienem pojsc zmienic ta plyte na inna np. asus p5k, asus p5b ??? prosze o pomoc bo wczoraj zamowilem kompuyer w sklepie i jakby co to pojde jeszcze zmienic konfiguracje!dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 jest juz topic o tej plycie proponuje poszukac niz zakladac 2-gi raz na ten sam temat. Ma 68 stron i prace magisterska mozna z niego napisac na temat tej plyty i ciekawostek z nia zwiazanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny12345 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 zapytam inaczej czy skoro jestem totalnie zielony w podkrecaniu i tak dalej i nie mam najmniejszego zamiaru tego robic to radzisz mi zostawic ta plyte czy zmienic na inna???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Czytaj / pisz w tym temacie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239843 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...